PsychoDynamica

Zoals in het Overzicht reeds aangegeven, is deze vorm van behandeling voor de ontvanger misschien de minst tastbare, maar wel de meeste oorzakelijke. Wat wil dat zeggen?
Disbalansen ontstaan door oude denkpatronen, vastgelopen emoties, of misverstanden die bewust en onbewust van generatie op generatie worden doorgegeven.
Hoe verder men in het verleden kan teruggaan om de oorzaak van de disbalans op te sporen, hoe effectiever de genezing. Dit houdt in dat je eigenlijk met je actief denkende logica-brein niet tot bij die oorzaak kan komen, omdat ze diep in het onderbewuste ligt opgeslagen.
Dit houdt tevens in dat je denkende brein wordt uitgenodigd om controle los te laten, zodat er opening komt voor een veel bredere dimensie aan informatie, namelijk alles wat in het gehele energetische veld ligt opgeslagen (zie foto hieronder). Het individueel en collectief geheugen als het ware.

Definitie van PsychoDynamica als vorm van energetische healing:
“Healing of natuurlijk genezen is een vorm van coaching (therapie), waarbij de coach gebruik maakt van innerlijke waarneming (via de 5 innerlijke zintuigen) om te observeren wat zich afspeelt in het onderbewuste van de klant. Dan, in een tweede fase, wordt door het aanhouden van neutrale aandacht vanuit de coach, het zelfgenezend vermogen van de klant geactiveerd, en wordt spontaan evenwicht en harmonie hersteld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.”

aurakaart