Praktisch & Agenda

Voor Particulieren:

Prijslijst:

Stress coaching & Shiatsu behandeling
(eerste keer is met intake gesprek)
60 min - 65 euro
75 min - 80 euro
90 min - 95 euro

Shiatsu stoel nek-, schouders-, rugmassage:
30 min - 45 euro

Shiatsu ontspanningsmassage (zonder analyse, zonder intake)
45 min - 55 euro

Voetreflexologie:
45 min - 55 euro
60 min - 70 euro
75 min - 85 euro

Reiki behandeling:
60 min - 65 euro
90 min - 95 euro

PsychoDynamica:
60 min - 65 euro
90 min - 95 euro

Yoga privé-les:
30 min - 35 euro
60 min - 50 euro

Groepslessen:
Mindfulness
Voor de 8weekse opleiding (20 lesuren): 320 euro

5 elementen Yoga/ Mindful Yoga
75 min - 15 euro per persoon
Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via marian@manopura.be
Deze groepsles gaat door in de polyvalente ruimte van Polikliniek Rode Heuvel.

Prijs cursussen: zie cursussen


Agenda

Mindfulness 8-weekse opleiding in de Polikliniek Rode Heuvel: nieuwe reeks vanaf donderdag 28 september 2023 19u00-21u30. Voor de 8 lessen van 2,5 uur: 320€. Geen voorkennis vereist. Vooraf inschrijven noodzakelijk. Elk jaar zijn er 3 series, telkens start in januari, april en september. Zo kan je kiezen welk moment van het jaar je het beste past.

Reiki 1 opleiding en inwijding: zaterdag 28 oktober 2023 10-18u in de praktijk van Manopura. Voor de hele dag, cursusmateriaal en lunch: 165€

Reiki2 opleiding en inwijding: zaterdag 11 november 2023 10u - 18u in de praktijk van Manopura. Voor de hele dag, cursusmateriaal en lunch: 165€

Mindful Yoga volgens de 5 elementen: elke donderdagavond 17u30 - 18u45 (behalve tijdens schoolvakanties), in de polyvalente zaal van Polikliniek Rode Heuvel. Per les 15€. Geen voorkennis vereist. Vooraf inschrijven wenselijk. Start donderdag 21 september 2023.


Praktisch

  • Betaling kan liefst cash, maar ook electronisch via een BanContact app op de smartphone.

  • Sommige mutualiteiten komen gedeeltelijk tussen in de kosten.
    Gelieve u daarover te informeren.

  • Wanneer de afspraak de dag zelf, of tot 24u voordien wordt afgebeld of gevraagd wordt te verplaatsen, wordt de sessie wel aangerekend. Ook wanneer men niet komt opdagen zonder te verwittigen. Met dank voor het begrip!

  • De behandeling gebeurt in gemakkelijk zittende kledij, van zo natuurlijk mogelijk materiaal, dat soepel meegeeft met de verschillende stretch bewegingen. Liever dus een loszittende linnen broek dan een strakke jeans. Dames dragen beter geen sieraden, nylonkousen of rok.

  • Er is een aparte omkleedruimte voorzien.

  • Hou er rekening mee dat de behandelruimte op de bovenverdieping is, dus er dienen trappen genomen te worden.

ontvangruimte

Voor Bedrijven:

Door het aanbieden van Shiatsu op het werk, of de aanwezigheid van een stresscoach, toont u als werkgever uw actieve betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Zij ervaren dit als een positieve en gezonde investering. Shiatsu draagt bij tot een hogere motivatie, betere prestaties en een prettige werksfeer.

De massage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat de gebieden die het meeste te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding zich kunnen herstellen. In een behandeling van een half uur worden rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. Ook hier wordt bovenop de kleren gewerkt. Hierna voelt uw werknemer zich ontspannen en kan energiek het werk hervatten. Regelmatige massages stellen uw werknemer beter in staat om naar zijn eigen lichaam te luisteren en stress te voorkomen.

Tijdens een eerste kennismaking op uw bedrijf, bepalen we het algemeen kader waarin u het beste het welzijn van uw werknemers kan aanpakken: via (eventueel een combinatie van) een shiatsu behandeling, ontspanningsoefeningen, coaching of andere stress begeleiding. We kijken samen na hoe we uw ruimte optimaal kunnen benutten. Is er plaats genoeg om een futon (behandelmat) te leggen, of wordt het eerder de massagestoel. Een tijdsschema wordt opgesteld. In overleg werken we de beste formule uit.