Praktisch

Voor Particulieren:

Prijslijst:

Eerste sessie met intake gesprek
afhankelijk van de duur:
60 min - 60 euro
90 min - 90 euro

Vervolgsessies:
60 min - 60 euro
75 min - 75 euro
90 min - 90 euro

Shiatsu stoel nek-, schouders-, rugmassage:
30 min - 30 euro

Voetreflexologie:
45 min - 50 euro
60 min - 60 euro
75 min - 75 euro

Reiki:
60 min - 60 euro
90 min - 90 euro

Lymfdrainage:
Aangezichtsbehandeling: 30 minuten - 50 euro
Behandeling benen: 30 minuten - 50 euro
Behandeling armen: 30 minuten - 50 euro
Behandeling rug/buik: 30 minuten - 50 euro
Volledige lichaamsbehandeling: 60 minuten - 80 euro

Meditatie (groepsles):
60 min - 10 euro per persoon
10 beurten kaart: 95 euro
Gelieve wel uw aanwezigheid te bevestigen.

Praktisch

  • Voorkeur gaat naar electronisch betalen via de BanContact app op de smartphone.
    Cash betalen gaat uiteraard ook.

  • Sommige mutualiteiten komen gedeeltelijk tussen in de kosten.
    Gelieve u daarover te informeren.

  • Wanneer de afspraak de dag zelf, of tot 24u voordien wordt afgebeld of gevraagd wordt te verplaatsen, wordt de sessie wel aangerekend. Ook wanneer men niet komt opdagen zonder te verwittigen. Met dank voor het begrip!

  • De behandeling gebeurt in gemakkelijk zittende kledij, van zo natuurlijk mogelijk materiaal, dat soepel meegeeft met de verschillende stretch bewegingen. Liever dus een loszittende linnen broek dan een strakke jeans. Dames dragen beter geen sieraden, nylonkousen of rok.

  • Er is een aparte omkleedruimte voorzien.

  • Hou er rekening mee dat de behandelruimte op de bovenverdieping is, dus er dienen trappen genomen te worden.

ontvangruimte

Voor Bedrijven:

Door het aanbieden van Shiatsu op het werk, of de aanwezigheid van een stresscoach, toont u als werkgever uw actieve betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. Zij ervaren dit als een positieve en gezonde investering. Shiatsu draagt bij tot een hogere motivatie, betere prestaties en een prettige werksfeer.

De massage maakt de spieren los en zorgt ervoor dat de gebieden die het meeste te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding zich kunnen herstellen. In een behandeling van een half uur worden rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. Ook hier wordt bovenop de kleren gewerkt. Hierna voelt uw werknemer zich ontspannen en kan energiek het werk hervatten. Regelmatige massages stellen uw werknemer beter in staat om naar zijn eigen lichaam te luisteren en stress te voorkomen.

Tijdens een eerste kennismaking op uw bedrijf, bepalen we het algemeen kader waarin u het beste het welzijn van uw werknemers kan aanpakken: via (eventueel een combinatie van) een shiatsu behandeling, ontspanningsoefeningen, coaching of andere stress begeleiding. We kijken samen na hoe we uw ruimte optimaal kunnen benutten. Is er plaats genoeg om een futon (behandelmat) te leggen, of wordt het eerder de massagestoel. Een tijdsschema wordt opgesteld. In overleg werken we de beste formule uit.