Reiki

Reiki is een Japanse behandelingswijze (rei = ‘geest’ of ‘ziel’; ki = ‘energie’ of ‘levenskracht’) waarbij door handoplegging de eigen bezielende levensenergie terug geharmoniseerd wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De Japanner Mikao Usui ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling.

Reiki wordt toegepast daar waar energiestromen in het lichaam geblokkeerd raken door bij voorbeeld nog niet verwerkte negatieve ervaringen uit het verleden, met lichamelijke en geestelijke problemen als gevolg.

Ik pas Reiki voornamelijk toe op mensen die Shiatsu als te ingrijpend of onaangenaam ervaren. Je kan ook uiteraard heel bewust voor een Reiki sessie kiezen.

Naast de gebruikelijke behandelingen, worden er ook regelmatig infosessies gehouden als kennismaking wat Reiki precies is, met een korte uitleg en de mogelijkheid even Reiki te ontvangen, zodat je kan aanvoelen wat het je brengt en of dit iets voor jou is. Bekijk onze Facebook pagina voor de data.

Als je besloten hebt dat Reiki iets voor jou is, dat je er meer wil over weten en zelf wil mee werken, als instrument naar verdere persoonlijke groei en ontwikkeling, dan is de opleiding voor Reiki 1e graad zeker iets voor jou!
Deze opleiding/ inwijdingen worden verspreid over het jaar gegeven. Het is 1 lesdag met inwijdingen, waarna je volledig zelf aan de slag kan. Kijk op onze Facebook voor alle data en details!

Ja, ik neem deel! aan een infosessie!

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws!

reiki