Reiki

Reiki is een Japanse behandelingswijze (rei = ‘geest’ of ‘ziel’; ki = ‘energie’ of ‘levenskracht’) waarbij door handoplegging de eigen bezielende levensenergie terug geharmoniseerd wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De Japanner Mikao Usui ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling.

Reiki wordt toegepast daar waar energiestromen in het lichaam geblokkeerd raken door bij voorbeeld nog niet verwerkte negatieve ervaringen uit het verleden, met lichamelijke en geestelijke problemen als gevolg.

Ik pas Reiki voornamelijk toe op mensen die Shiatsu als te ingrijpend of onaangenaam ervaren. Je kan ook uiteraard heel bewust voor een Reiki sessie kiezen.

Zaterdag 8 februari 2020, van 14u30 tot 17u30 wordt er een infosessie gehouden als kennismaking wat Reiki precies is, met een korte uitleg en de mogelijkheid even Reiki te ontvangen, zodat je kan aanvoelen wat het je brengt en of dit iets voor jou is. Inkom 30 euro.

De opleiding/ inwijdingen voor Reiki eerste graad zullen starten in het voorjaar van 2020. Hou onze Facebook in de gaten!

Ja, ik neem deel! aan de kennismaking-namiddag!

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws!

reiki