GezondheidshuisLede

gezondheidshuislede

Ik zit ook in Lede, in het Gezondheidshuis, Rammelstraat nr 10 op woensdagnamiddagen van 14u00 tot 18u00.

Je kan relax sessies boeken die zorgen voor het wegwerken van fysieke stressklachten:

  • korte stoelmassages (30 min - 35 €) voor hoofd/nek/schouder klachten
  • voetreflexologie, ontspannende voet massage (45 minuten - 50 €)

Daarnaast is er de groepsles relaxatie oefeningen. In 10 lessen van 1 uur leer je met relaxatie-oefeningen en meditatie technieken rustig te blijven wanneer moeilijke emoties de kop opsteken! Het voordeel van een groep is dat je een breder draagvlak voelt, en leert uit de ervaringen van anderen. Gedeelde pijn is halve pijn!

Praktisch: 10 lessen, start woensdag 22 januari 2020, 17u-18u. Wekelijks, behalve tijdens schoolvakanties. 150 euro voor het totaalpakket; 15 euro per losse les. Tegen de Paasvakantie heb je aangeleerd anders te kijken en om te gaan met moeilijke emoties.

Je kan ook kiezen voor een zeer doorgedreven analyse van de lichamelijke stress klachten en daaromtrent in een breder kader stress-coaching en lichaamsbehandeling krijgen. Dan doorloop ik eerst een grondig intake gesprek om inzicht te krijgen in je huidige situatie en klachten. Aan de hand daarvan, volgt een behandeling en coaching. De eerste sessie kan makkelijk uitlopen van 1 uur (60€) tot 1,5 uur (90 €). Ik vind het belangrijk tijd te nemen en aandachtig naar je te luisteren. De vervolgsessies duren normaal 1 uur.

Boekingen voor Lede gebeuren op dezelfde manier als in Wetteren.
Stuur een mailtje naar marian@manopura.be met je vraag en je wordt zo snel mogelijk geholpen!

gezondheidshuislede